Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο Marilyn Manson και η Courtney Love στη νέα καμπάνια του Saint Laurent!

 

Ο Hedi Slimane, creative director του Saint Laurent, συνεχίζει την αναδιοργάνωση του γαλλικού οίκου και οι «επαναστατικές» του τάσεις φαίνονται στη νέα καμπάνια του, στην οποία πρωταγωνιστεί ο rock star Marilyn Manson και η χήρα του Kurt Cobain, Courtney Love!

Η νέα καμπάνια του Slimane ονομάζεται “Saint Laurent Music Project”, και σε αυτήν πρωταγωνιστούν rock stars οι οποίοι επιλέγουν μόνοι τους ρούχα από την φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη κολεξιόν του οίκου για το 2013.

Ο Marilyn Manson με το διάσημο biker jacket του οίκου Saint Laurent, ποζάρει για τη νέα καμπάνια που εμπνεύστηκε για τον οίκο ο Hedi Slimane!
Εκτός από τον Marilyn Manson και την Courtney Love, στην καμπάνια “Saint Laurent Music Project” συμμετέχουν και οι Kim Gordon και Ariel Pink!
Όταν ο στυλίστας Nicola Formichetti ανήρτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Marilyn Manson να φοράει το biker jacket Saint Laurent L01, σήμα κατατεθέν του οίκου, όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Ωστόσο, ο γαλλικός οίκος επιβεβαίωσε ότι ο rock star θα είναι το πρόσωπο του οίκου για την pre fall καμπάνια του.



Η Courtney Love με ρούχα από τη γυναικεία αλλά και την ανδρική κολεξιόν Saint Laurent ποζάρει για την καμπάνια Saint Laurent Music Project!
Ο Hedi Slimane επιστράτευσε ακόμη την Love, η οποία φωτογραφήθηκε με ρούχα από την φθινοπωρινή συλλογή Saint Laurent, που έχει έντονο grunge ύφος, στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Η Love επέλεξε για την φωτογράφιση ρούχα που περιλαμβάνονται και στη γυναικεία αλλά και την ανδρική συλλογή του οίκου.


Η Kim Gordon δεν αντιστάθηκε στην πρόταση του H. Slimane και πόζαρε με ρούχα Saint Laurent για τη νέα pre fall καμπάνια του οίκου!
Η Kim Gordon επίσης φωτογραφήθηκε για την καμπάνια “Saint Laurent Music Project” στο στούντιο της στη Νέα Υόρκη. Φορώντας λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι από τη f/w 2013 συλλογή του οίκου, αλλά και ένα top με διαφάνειες, η τραγουδίστρια πόζαρε για τη νέα καμπάνια Saint Laurent.



Ο Ariel Pink επέλεξε και εκείνος το biker jacket με το οποίο φωτογραφήθηκε και ο Marilyn Manson, για τις ανάγκες της φωτογράφισης του!
Από την πλευρά του, ο Ariel Pink φωτογραφήθηκε για την καμπάνια του Slimane φορώντας και εκείνος το biker jacket Saint Laurent L01, το οποίο φορούσε και στη δική του φωτογράφιση ο Marilyn Manson.
Το αποτέλεσμα των φωτογραφιών για την καμπάνια “Saint Laurent Music Project” σίγουρα είναι εντυπωσιακό! Αναμένουμε πλέον να δούμε πως θα υποδεχθεί τη νέα, τολμηρή, ιδέα του Slimane ο χώρος της μόδας!


πηγη